CoolFors Finland Oy on vuonna 2005 perustettu kylmä- ja myymälä­kalus­teiden maahan­tuontia ja myyntiä harjoit­tava perhe­yritys.

Olemme lahtelainen perheyritys, jonka arvoja ovat ovat laatu, ekologisuus ja kumppanuus. Toimitamme sekä myymälöiden kokonaisratkaisut että yksittäiset tuotteet, joihin voit tutustua tuotteet ja palvelut -osiossa. Itsenäisenä yrityksenä emme ole riippuvaisia vain tietyn toimittajan tuotteista, vaan kattavan tuotevalikoimamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme juuri sopivimmat tuotteet. Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa hyvää palvelua ja laadukkaat, viimeisintä teknologiaa edustavat tuotteet.

 

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman nykyaikaisia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme. Tästä hyvänä esimerkkinä on lanseeraamamme CoolFlow®-järjestelmä, jossa omakoneelliset kylmälaitteet kuten kylmähyllyköt ja –huoneet kytketään liuoskiertoiseen lauhdelämmön talteenottoon. Järjestelmän etuina ovat nopea ja edullinen asennus, vähäinen huollon tarve, ekologisuus sekä tilan säästäminen.

 

Pääyhteistyökumppaninamme toimii Waterloop -järjestelmien edelläkävijä FREOR. CoolFors tekee lisäksi vahvaa yhteistyötä Ruotsissa toimivan, entisen tytäryhtiömme CoolFors Swedenin kanssa.

 

Koko henkilökunta
Myynti ja projektijohto
Hallinto, markkinointi ja viestintä
Asennus ja huolto
Laskutus ja logistiikka