Omakoneelliset kylmäkalusteet laajasta valikoimastamme konseptiisi ja tarpeeseesi sopivilla ominaisuuksilla!

Omakoneellinen kylmäkaluste on nopea ja helppo tapa lisätä myymälän kylmäalaa. Vaihtoehtoja on monia riippuen siitä, minkälainen kylmähylly, jäähdytyskaluste tai vaikkapa kylmätila on tarpeen. Laajasta ja monipuolisesta kalustevalikoimastamme on helppo löytää omaan tarpeeseen istuva vaihtoehto. Siinä missä kylmäsaareke kiinnittää katseita keskilattialla, vetoaa hyvin valaistu panimokaluste katsojaansa nostamalla tuotteet esiin tyylikkäästi. Monikäyttöinen kylmähyllykkö tai viistaso löytyy varmasti jokaisesta kaupasta – jäätelöallasta unohtamatta!

 

Kylmähyllyköitä voidaan tilasta riippuen asettaa pitkiinkin jaksoihin, jolloin useista kalusteista koostuva kylmähylly muodostaa säilytystilan, jossa tila on hyödynnetty koko seinustan leveydeltä. Useisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat plug in -kytkennällä toimivat jäähdytetyt myyntikalusteet ovat tärkeässä asemassa arjen pyörittämisessä, ja varsinkin sesonkiaikaan on erityinen tarve lisätilalle, jota helposti siirreltävissä oleva kylmäallas, kylmähyllykkö tai kompakti kylmäkaappi on omiaan paikkaamaan. Näyttävää kylmätilaa saadaan aikaiseksi myös hankkimalla tilan ja käyttötarpeiden mukaan suunniteltu palvelutiski, johon tuotteet voidaan asettaa esille laajasti ja ennen kaikkea myyvästi.

Tuotetyypin etuna on sen pienet kustannukset ja vähäinen asennustarve, jolloin kalusteet saadaan otettua käyttöön tarvittaessa nopeasti ja helposti ilman suurempia ponnisteluja. Suurin osa tarjoamistamme kalusteista toimii sähköä ja ympäristöä vähän kuluttavalla R290 -kylmäaineella. Käytämme kalusteissamme mahdollisuuksien mukaan aina ekologisinta, standardit täyttävää kylmäainetta. Automaattisen sulatuksen ansiosta kalusteet ovat erittäin helppohoitoisia, jolloin käyttäjälle vapautuu aikaa keskittyä olennaiseen – eli kylmätilaa kaipaavaan sisältöön ja miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamiseen.

 

Hyvillä käyttöominaisuuksilla ja puoleensa vetävällä ulkoasulla varustettu kaluste edesauttaa positiivisen asiakaskokemuksen luomista. Panosta siis laatuun ja anna tuotteille niiden parhaita puolia korostava kylmätila!

Omakoneellisten kalusteiden hyötyjä ovat mm.

Energiatehokkuus

  • Tehokkaat kompressorit toimivat loistavasti eri lämpötiloissa.
  • R290 -kylmäaineella saavutetaan 30% parempi energiatehokkuus verrattuna HFC -kaasuilla toimiviin kalusteisiin.

Minimaalinen hävikki

  • Jokainen kylmäkaluste toimii omana yksikkönään, joten kalusteen vikatilanne ei vaikuta muihin kalusteisiin, jolloin myös tuotehävikki on minimaalinen.

Ympäristöystävällisyys

  • Keskuskoneellisiin verrattuna kylmäainetta tarvitaan noin 80% vähemmän, joten ne ovat valintana vihreitä ja huollon näkökulmasta kustannustehokkaita.
  • Valitsemalla luontoystävällisen kylmäaineen (R290) tuote rasittaa ympäristöä huomattavasti vähemmän perinteisiin kylmäaineisiin verrattuna.

Joustavuus

  • Kalusteita on helppo siirrellä ja lisätä uusia – myös kaupan ollessa auki.
  • Tuotteiden turvaaminen

Yksinkertainen asennus

  • Asennus tapahtuu joko töpseli seinään periaatteella tai vähäisillä asennustoimilla ilman tulitöitä paikan päällä

Pienet investointikustannukset

  • Asennustyötä ei tuotteesta riippuen usein tarvita ollenkaan tai se on minimaalista verrattuna isoihin laitoksiin.

Helposti huollettavissa

  • Kaikkiin kalusteen komponentteihin on tarvittaessa helppo pääsy

 

Tuotevalkoimasivustollamme voit tutustua valikoimaamme ja pyytää tarjouksen valitsemillesi tuotteille!

CoolForsin valikoima koostuu useiden eri toimittajien ja alan edelläkävijöiden tuotteista, joista on valittu suomessa toimivien kauppojen tarpeisiin sopivimmat kylmäkalusteet. Pienenä ja ketteränä toimijana pystymme reagoimaan myös uusien tuotteiden hankintaan nopeasti. Valikoimamme kehittyy jatkuvasti, ja tapamme mukaan pyrimme siihen, että tuotteemme ovat mahdollisimman nykyaikaisia ja innovatiivisia. Tuotevalikoimasivustoltamme löydät useita tuoteryhmiä, joiden takaa aukeaa harkiten koottu valikoima erikokoisia ja moniin eri käyttötarkoituksiin soveltuvia omakoneellisia kylmäkalusteita. Mikäli et löydä valikoimasivustoltamme itsellesi sopivaa tuotetta – ota rohkeasti yhteyttä!

 

Monipuolisesta valikoimastamme löydät niin kylmäkaappit, kylmähyllyköt ja kylmäaltaat sekä tarkemmin kohdennettuja tuotteita, kuten kukkakauppan kukkakylmäkaapit. Kukkakylmäkaappi on suunniteltu pidentämään leikkokukkien säilymisaikaa, joka osaltaan pienentää hävikkiä. Laadukas ja ulkoasultaan tyylikäs kaluste antaa kukille arvoisensa esillepanotilan! Eläinruokien myyntiin soveltuu puolestaan monikäyttöinen kylmä- ja pakastinkaappiyhdistelmä. Suosituksi muodostunutta erillisistä kalusteista koostuvaa yhdistelmää voidaan käyttää joko yhdessä tai erikseen, ja kompaktin kokonsa ansiosta ne sopii ahtaisiinkin paikkoihin.

 

Omakoneellisia kylmäkalusteita hankkiessa kannattaa ottaa huomioon myös tulevaisuuden remonttitarpeet. Plug-in eli omakoneellisia kalusteita on saatavilla myös hybrideinä, jolloin niihin on valmistus vaiheessa upotettu varaus järjestelmään kytkemiselle. CoolForsin tarjoamassa CoolFlow kylmäjärjstelmässä myymälän kalustus totetutetaan kokonaan omakoneellisilla kylmäkalusteilla, joita voidaan helposti lisätä järjestelmäsän myös jälkikäteen. Kysy lisää!