HoReCa käyttöön soveltuvat kylmäkalusteet

HoReCa -kaluste etsinnässä? Löydät meiltä monipuolisen ja mukautuvan valikoiman erilaisia ammattikäyttöön soveltuvia suurtalouskeittiölaitteita. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sekä HoReCaan, kylmähuoneisiin että pakastehuoneisiin liittyvissä kysymyksissä.

Suurtalouskeittiön kylmäkalustaminen vaatii asiantuntevan kumppanin

 

Ammattikeittiön kylmäkalusteet ovat usein tilavia, tehokkaita ja vahvarakenteisia suurille elintarvikemäärille suunniteltuja kylmäkalusteita. Ammattikäyttöön suunnatun kylmäkaapin lämpötila-alue on yleisesti +1…+12°C astetta. Kylmäkaapissa voidaan säilyttää mitä tahansa kylmäsäilytystä vaativia elintarvikkeita. Useammille raaka-aineille optimaalisin säilytysaste on yleisestä oletusarvosta poiketen kuitenkin nollatilakaappi, joka toimii kylmäkaapin sekä pakastekaapin välimallina. Nollatilakaapissa monet normaalisti kylmäkaapissa säilytettävät säilyvät huomattavasti pidempään kuin tavallisessa kylmäkaapissa. Nollatilakaapin lämpötila on säädettävissä -5 ja +12°C asteen välille ja siellä säilytettäviä tuotteita voi olla esimerkiksi jo valmiiksi jäähdytetyt liha, kala ja broilerituotteet. Ammattikeittiön pakastekaappi toimii usein -18…-26°C asteessa. Pakastekaapissa voidaan säilyttää mitä tahansa jo valmiiksi jäähdytettyjä ja pakastettuja tuotteita. Monissa tapauksissa ammattikeittiössä on tarve myös jäähdytyskaappille, jolla ruoka saadaan viilennettyä haluttuun lämpötilaan tarvittaessa nopeasti. Jäähdytyksen tarkoituksena voi olla yksinkertaisesti viileänä tarjoiltavan tuotteen esillepanoprosessin nopeuttaminen tai jatkosäilytystä vaativan tuotteen esijäähdytys. Erityisen suuri hyöty saadaan niissä tiloissa, joissa valmistusmäärät ovat suuria. Nopean jäähdytyksen ansiosta eri valmistusvaiheet sujuvat jouhevasti, kun kylmä- tai pakastesäilytystä ei tarvitse aikatauluttaa erikseen. Lisäksi, nopea jäähdytys lisää tuoteturvallisutta.

Tarvitsetko yksittäisten kalusteiden lisäksi myös suuremman kylmätilan? Toimitamme niin kylmä- kuin pakastehuoneet avaimet käteen -toimituksena valmiiksi asennettuna. Valikoimastamme löydät laadukkaat vakiohuoneet ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt kylmätilat ja kylmähuoneet.