Kylmätilat asennettuna

Toiveidesi mukaisesti suunniteltu kylmähuone mahdollistaa tehokkaan ratkaisun tuotteiden kylmäsäilytykseen. Kylmähuoneen parina on usein pakastehuone, jolloin sekä valmiiksi viilennetyille että pakastetuille tuotteille on tarpeen mukaiset kylmäsäilytystilat. Valikoimastamme löytyviä kylmä- ja pakastetiloja tai plug-in vakiohuoneratkaisuja voidaan eri ominaisuudet huomioon ottamalla hyödyntää sekä uusissa että muutos -ja korjaustöitä vaativissa kohteissa. Eri lähtötilanteissa olevissa kohteissa on omia asennuspaikan, tilantarpeen, käyttötarkoituksen sekä käytettävyysominaisuuksien asettamia vaatimuksia. Ominaisuustarpeet huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kartoitetaan tilan pääasiallinen käyttötarve ja valitaan kullekin kohteelle paras vaihtoehto.

 

”CoolForsin toimittamien onnistuneiden kylmä- ja pakastetila prosessien ydin on laadukkaat tuotteet, hyvä tiimi ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Kysy lisää tarpeisiisi sopivista ratkaisuista.” -Noora Pessala, CoolForsin kylmätila-asiantuntija

kylmätilat pakastetilat kylmähuoneet pakastehuoneet

Kylmätilat toteutetaan vastaamaan asiakkaan tarpeita

Mittatilaustyönä toteutetut kylmätilat

Jokaisen tarpeisiin räätälöidyt kylmä- ja pakastetilat toteutetaan mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Jakeluovet, hyllyjärjestelmät ja valaistus

Maitoterminaalin jakeluovet ja hyllyjärjestelmät toteutetaan standardimittojen mukaisilla hyllyleveyksillä. Hyllyt ovat säädettävissä korkeussuunnassa 50mm välein. Yhden hyllyn kantavuus noin 150kg. Saatavilla myös maitohuonevalaistus 4000K LED-pysty- ja vaakavaloineen.

Käsittelytilat

Toimitamme elementit myös erilaisiin käsittelytiloihin. Käsittelytiloissa käytetään helposti puhdistettavaa, hygienistä ja kulutusta kestävää rosteripinnoitetta.

 

Avaimet käteen -palvelu

Kylmä- ja pakastetilat toimitetaan asiakkaillemme aina avaimet käteen -palveluna. Käytämme projekteissa pitkäaikaisia ja laadukkaita yhteistyökumppaneitamme ympäri suomen.

Korkealaatuiset materiaalit

Suosimme mahdollisuuksien mukaan aina kotimaisia tuotteita ja valmistajia. Kotimaisuus on meille tärkeää, ja haluamme osaltamme tukea suomalaista kylmätilatuotantoa mahdollisimman paljon.

Mukautettavat lattiaelementit

Kylmä- ja pakastetiloissa käytetään liukuestepinnoitettua 15mm vaneria. Kylmähuoneet toteutetaan yleisesti ilman eristettyä lattiaa, joka helpottaa rullakon kanssa liikkumista. Pakastetilojen lattiat varustetaan aina lämmitysvastuksilla.

Elementit hankintavaatimusten mukaisesti

Meillä on laaja toimitusvalmius eriste- ja lukkoelementtien eristevahvuuksille. Yleisimpiä pinnoitteita ovat mm. ruostumaton teräs ja kuumasinkityt polyesteripinnoitetut elementit. Käytämme aina CFC ja HCFC -vapaata PUR -eristettä eristevahvuudesta riippumatta.

Lukuisia ovivaihtoehtoja valittavanasi

Valikoimistamme tarjoamme laadukkaat kylmätilojen ovet, olipa tarpeenasi sitten liukuovi, saranaovi, heiluriovi, rullaovi, maitojakeluovi tai kylmiöjakeluovi. Huoneiden kynnykset totetutetaan aina yhteensopivaksi ovivalinnan kanssa.

Suunnittelu ja projektijohto

Meiltä saat suunnittelupalvelun sekä ammattitaitoisen projektijohdon koko toimitusprosessin ajaksi.

kylmähuoneet, kylmätilat, pakastehuoneet

Räätälöidyt kylmähuoneratkaisut

Toteutamme lukuisista saatavilla olevista vaihtoehdoista erilaisiin tiloihin, käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Kylmä- ja pakastehuoneet räätälöidään tarvittaessa tilaajan antamien mittojen ja toiveiden mukaisiksi. Tarkkaan suunnitellun ja toteutetun kylmähuoneen käyttöominaisuudet täyttävät sille asetetut vaatimukset päivästä ja vuodesta toiseen, taaten miellyttävän ympäristön työskentelylle.

 

Toimitettuna vai kokonaispalveluna?

Toimitamme kaikki kylmätilat pääsääntöisesti kokonaispalveluna. Hyödynnämme asennuksen läpiviennissä omaa ammattitaitoista henkilökuntaamme sekä luotettavia kumppaneitamme, jolloin työ sujuu jouhevasti ilman ylimääräisiä välikäsiä. Jokaiselle kokonaispalveluna suoritettavalle projektille nimetään oma projektipäällikkö, joka toimii yhteyshenkilönäsi ja huolehtii että toteutus sujuu odotusten mukaisesti.

Vakiohuoneratkaisut

Huoneiden valmistus on laadukkaiden materiaalien ja tarkkaan harkittujen yksityiskohtien summa. Vakiohuoneet valmistetaan liittämällä elintarvikehyväksytystä polyesteripintaisesta teräslevystä valmistetut osat tiiviisti toisiinsa pikalukkojen avulla. Huoneita on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja laajassa 1-22 m³ kokoskaalassa, joihin on valittavissa eri eristepaksuuksia ja ovien kätisyysvaihtoehtoja. Matalan energiankulutuksen omaavien MCR kylmä- ja pakastehuoneiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttöominaisuuksiin, kuten oma- sekä etävalvontaan, hiljaiseen käyntiääneen sekä puhdistuksen helppouteen. Vakiohuoneet voidaan myös liittää osaksi CoolFlow® -kylmäjärjestelmää, jolloin huoneen tuottama ja talteen ottama lämpö voidaan ohjata hyötykäyttöön kiinteistön muihin toimintoihin. Vakiohuoneiden asennus on nopeaa ja ne toimitetaan valmiina kokonaisuuksina. Voit hahmotella kokonaisuutta suunnittelutyökalun avulla tai ottaa yhteyttä myyntiimme!

kylmähuoneet, kylmätilat, pakastehuoneet

Vakiohuoneiden etuja ovat mm.

  • helppo asennus ja käytettävyys (plug-in)
  • hyvä toimintavalmius
  • alhainen energiankulutus
  • hiljainen toimintaääni
  • elintarvikelain mukaiset turvallisuusvaatimukset
  • omavalvontaliitäntä valmiudet
  • laaja valikoima eri kokoja
  • lämpötila-alueet valittavissa tarpeen mukaan