Toimitettuna, asennettuna vai kokonaispalveluna?

Asiakkaanamme voit valita. CoolForsin kattavasta tuotevalikoimasta voimme tarjota asiakkaillemme sopivimmat, laadukkaat ja viimeisintä teknologiaa edustavat kylmäkalusteet. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Kylmäjärjestelmä toimitetaan useimmiten kokonaispalveluna, jolloin CoolForsin tiimin tehtävänä on varmistaa, että kylmäjärjestelmäprojekti etenee aikataulussa ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa sujuu sovitun mukaisesti.

Projektijohto ja asennuspalvelu

Tuotteet voidaan toimittaa perille kuljetettuna, asennettuna tai kokonaisprojektina. Kokonaisprojektipalvelun merkitys korostuu, kun tilaat kauttamme koko kaupan kalusteet. Tällöin vastaamme siitä, että projektin toimitukset saapuvat ajallaan ja asennukset hoituvat projektisuunnitelman mukaisesti. Projekti suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan, asennustiimien ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Rahoitus

Mikäli tarvitset rahoitusapua projektille tai hankinnalle, voit pyytää tarjoukseen myös rahoitusvaihtoehtoa.

COOLFLOW® WATERLOOP -JÄRJESTELMÄT

CoolFlow® -konseptissa kaupan kylmäkalusteet ja -tilat toteutetaan omakoneellisin kalustein liuoskiertoisella järjestelmällä. Lauhdelämpö voidaan helposti ja edullisesti hyödyntää ohjaamalla se kalusteilta suoraan myymälään tai lämmönvaihtimen kautta kiinteistön LTO:oon. Tarvittaessa se voidaan myös ohjata liuosjäähdyttimen kautta ulos. Kaikki edellä mainitut tavat voidaan myös yhdistää, jolloin käytössäsi on automatiikan avulla aina taloudellisin lauhdutusmuoto. Lue lisää!

OMAKONEELLISET KYLMÄKALUSTEET

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeeseesi ja konseptiisi sopivat omakoneelliset kylmäkalusteet, joilla voit lisätä myymäläsi kylmäalaa helposti ja edullisesti. Lisäksi omakoneelliset kylmäkalusteet ovat helposti siirreltävissä eivätkä vaadi asennuksen suhteen suuria ponnisteluja. Suuri osa kalusteistamme toimii sähköä ja ympäristöä vähän kuluttavalla R290-kylmäaineella, ja automaattisen sulatuksen ansiosta ne ovat erittäin helppohoitoisia. Lue lisää!

JÄLKIASENNUSOVET

Kustannustehokas tapa säästää sähkölaskussa on asentaa olemassa oleviin kylmäkalusteisiin jälkiasennusovet tai -kannet. Niiden tuoma säästö energiankulutuksessa on jopa 40%, jonka myötä kalusteen käyttöikä pitenee pienemmän kuormituksen ansiosta. Ovet parantavat myös asiakasmukavuutta, sillä niiden lähettyvillä ei tule kylmä. Tämän lisäksi, kehyksiin asennetut LED-valot tehostavat tuotenäkyvyyttä. Modernisoimme mm. maitoterminaalisi vastaamaan tämän päivän vaatimuksia vaihtamalla ilmaverhot oviin. Mallistostamme löydät jälkiasennusovet ja -kannet yli 3000:een kaiken merkkiseen uuteen tai vanhaan kalusteeseen. Toimitamme ovet asennettuna. Lue lisää!

KESKUSKONEELLISET KYLMÄKALUSTEET

CoolForsilla on laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä keskuskoneellisia kylmä- ja pakastekalusteita. Haluamme löytää asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivimmat tuotteet, ja että tuotteemme ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Siksi keskitymme laadukkaisiin materiaaleihin ja kylmäaineisiin, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Perinteisten kylmäaineiden lisäksi valikoimassamme on laaja mallisto R744 (CO2)-kalusteita. Automatiikaksi voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon mm. Danfoss, Dixell tai Carel. Tarvittaessa hoidamme homman ”avaimet käteen” -periaatteella. Lue lisää!

KYLMÄTILAT

Toimitamme elementtirakenteiset kylmähuoneet ja pakastehuoneet kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla on sekä pikalukitukselliset sekä laminaattori elementit. Eristeenä käytämme CFC- ja HCFC-vapaata polyuretaania, ja eristevahvuutena 80 ja 100 mm. Konepaketti voidaan valita usean eri valmistajan mallistoista, tehon tarpeen mukaan aina pienistä 230V yksiköistä suurempiin keskuskoneellisiin paketteihin. Tarjontaamme kuuluu myös laajavalikoima erilaisia sarana-, liuku- tai heiluriovia. R290 -kylmäainetta käyttävien nestelauhdutteisten konepakettien avulla pakaste- ja kylmähuoneet on helppo liittää osaksi CoolFlow® -järjestelmäämme. Meiltä saat huoneet tarvittaessa kylmätöineen ”avaimet käteen” -periaatteella toimitettuna. Lue lisää!

HORECA

CoolForsin laajaan valikoimaan kuuluu myös Horeca maailmaan sopivat kalusteet. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy rohkeasti lisää, niin etsitään sinulle sopivin ratkaisu! Kysy lisää myynnistämme!