CoolFlow® -konsepti on erinomainen esimerkki lauhdelämmön talteenottamisesta ja sen ohjaamisesta liuospiirin avulla aina tilojen lämmitykseen asti. Lämpöpumppua voidaan hyödyntää CoolFlow® -järjestelmän lisäksi myös muissa järjestelmissä, joiden yhteydessä on jokin lämmönlähde.

 

COOLFLOW® WATERLOOP JÄRJESTELMÄ

CoolFlow® -konseptissa kaupan kylmäkalusteet ja -tilat toteutetaan omakoneellisin kalustein liuoskiertoisella järjestelmällä. Lauhdelämpö voidaan helposti ja edullisesti hyödyntää ohjaamalla se kalusteilta suoraan myymälään tai lämmönvaihtimen kautta kiinteistön LTO:oon. Tarvittaessa se voidaan myös ohjata liuosjäähdyttimen kautta ulos. Kaikki edellä mainitut tavat voidaan myös yhdistää, jolloin käytössäsi on automatiikan avulla aina taloudellisin lauhdutusmuoto. CoolFlow®– kylmäjärjestelmä sopii erityisen hyvin 100-1000 m2:n kokoisiin uusiin tai modernisoitaviin kohteisiin. CoolFors on toteuttanut Suomessa jo yli 150 CoolFlow®-kohdetta.

Lue lisää!

LÄMPÖPUMPUT

Liuoskiertoiseen järjestelmään yhdistetty lämpöpumppu on tehokas tapa hyödyntää liiketilasta saatavaa lämpöä ekologisesti. CoolFlow® -konsepti on erinomainen esimerkki lauhdelämmön talteenottamisesta ja sen ohjaamisesta liuospiirin avulla aina tilojen lämmitykseen asti. Lämpöpumppua voidaan hyödyntää myös muissa järjestelmissä, joiden yhteydessä on jokin lämmönlähde. Lue lisää!

MYYMÄLÄJÄÄHDYTYS

Lämpöpumppujärjestelmään voidaan lisätä myös jäähdytysominaisuus. Kysy lisää!