Kylmähuone, kylmätila tai HoReCa -kaluste etsinnässä? Olipa tarpeenasi vakiohuone tai sisään käveltävä, juuri sinulle räätälöity kylmätila, voit kääntyä puoleemme. Tutustu alla olevaan tietopakettiin kylmätilaratkaisuista tai ota rohkeasti yhteyttä meihin! Valikoimastamme löytyy myös monipuolinen ja mukautuva valikoima erilaisia ammattikäyttöön soveltuvia HoReCa -kalusteita. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sekä HoReCaan, kylmähuoneisiin että pakastehuoneisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kylmä- ja pakastehuoneratkaisut

Kylmähuone tuo tehokkaasti lisätilaa tuotteiden säilytykseen. Kylmähuoneen parina on usein pakastehuone, jolloin valmiiksi viilennetyille -ja pakastetuille tuotteille on tarpeen mukaiset kylmäsäilytystilat. Vakiohuoneiden lisäksi säilytystilaa voidaan laajentaa hankkimalla monikäyttöinen HoReCa suurtalouskaappi tai useampi, jolloin ne toimivat kätevänä käsivarastona päivän aikana.

 

Valikoimastamme löytyviä kylmä- ja vakiohuoneratkaisuja voidaan eri ominaisuudet huomioon ottamalla hyödyntää sekä uusissa että muutos -ja korjaustöitä vaativissa kohteissa. Eri lähtötilanteissa olevissa kohteissa on omia asennuspaikan, tilantarpeen, käyttötarkoituksen sekä käytettävyysominaisuuksien asettamia vaatimuksia. Ominaisuustarpeet huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kartoitetaan tilan pääasiallinen käyttötarve ja valitaan kullekin kohteelle paras vaihtoehto. Vaatimuksena voi olla esimerkiksi vaunukäyttöön soveltuva huone, HoReCa käyttö tai lattian materiaalivaatimukset. CoolForsin toimittamissa huoneissa käytetään aina ominaisuuksiltaan miellyttävää ja edistyksellistä MCR lattialämmitystä, joka estää kosteuden syntymisen pohjakerroksen ulkopuolelle ja pitää kylmän sisäpuolella.

 

Huoneiden valmistus on laadukkaiden materiaalien ja tarkkaan harkittujen yksityiskohtien summa. Vakiohuoneet valmistetaan liittämällä elintarvikehyväksytystä polyesteripintaisesta teräslevystä valmistetut osat tiiviisti toisiinsa pikalukkojen avulla. Huoneita on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja laajassa 1-22 m³ kokoskaalassa, joihin on valittavissa eri eristepaksuuksia ja ovien kätisyysvaihtoehtoja. Matalan energiankulutuksen omaavien MCR kylmä- ja pakastehuoneiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttöominaisuuksiin, kuten oma- sekä etävalvontaan, hiljaiseen käyntiääneen sekä puhdistuksen helppouteen. Vakiohuoneet voidaan myös liittää osaksi CoolFlow® -kylmäjärjestelmää, jolloin huoneen tuottama ja talteen ottama lämpö voidaan ohjata hyötykäyttöön kiinteistön muihin toimintoihin. Vakiohuoneiden asennus on nopeaa ja ne toimitetaan valmiina kokonaisuuksina.

Vakiohuoneiden etuja ovat mm.

  • helppo asennus ja käytettävyys
  • hyvä toimintavalmius
  • alhainen energiankulutus
  • hiljainen toimintaääni
  • elintarvikelain mukaiset turvallisuusvaatimukset
  • omavalvontaliitäntä valmiudet
  • laaja valikoima eri kokoja
  • lämpötila-alueet valittavissa tarpeen mukaan

Räätälöidyt kokonaisuudet

Toteutamme lukuisista saatavilla olevista vaihtoehdoista erilaisiin tiloihin, käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Kylmä- ja pakastehuoneet räätälöidään tarvittaessa tilaajan antamien mittojen ja toiveiden mukaisiksi. Tarkkaan suunnitellun ja toteutetun kylmähuoneen käyttöominaisuudet täyttävät sille asetetut vaatimukset päivästä ja vuodesta toiseen, taaten miellyttävän ympäristön työskentelylle. Voit hahmotella kokonaisuutta suunnittelutyökalun avulla tai ottaa yhteyttä myyntiimme!